Havearbejde

Havearbejde på Vestsjælland samt Odense tilbydes

Vi tilbyder havearbejde på Vestsjælland og i vores Odense afdeling. Udover at kunne hjælpe dig med alle de dagligdagsopgaver, du måtte have brug for hjælp til indendøre, hjælper vi dig også med stort set alt udendøre. Forsømt havearbejde er ofte kilde til dårlig samvittighed hos mange, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde hjælp til dette også. 

Vi kan komme på fast basis og stå for græsslåning hver eller hveranden uge, eller du kan ringe og bede om hjælp, når der er vokset for meget ukrudt i din indkørsel, hvis du skal have klippet hæk, beskåret frugttræer eller lignende. 

Ring og lad os høre, hvad dit behov er, så vi vi glædeligt hjælpe dig.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Vores havemand har grønne fingre og højt humør

Alle vores medarbejdere brænder for sagen om at hjælpe mennesker. Vores havemand brænder i den grad også for at hjælpe folk til at få smukke haver.
At gå i haven er for mange et afstressende element i hverdagen. Savner du selv at kunne gå i haven og gøre de ting, du plejede at gøre, så hjælper vores havemand dig også gerne her. Sammen kan I hjælpes ad om at ordne dine bede, plante nye blomster eller lignende, så du ikke er alene om det. Ønsker du bare en smuk, velpasset have, du kan nyde fra stuen, så ordner vores havemand det hele for dig. 

Hos Rolighed Hjemmeservice kan du få det præcis, som du vil have det. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan gøre din hverdag nemmere.

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen