Få hjælp til hverdagen

Få mere overskud i hverdagen og lad os klare dagligdagens ærinder

Er du i en sårbar situation pga. alderdom, fysisk/psykisk sygdom eller efter en operation, kan det være svært at overskue alle de opgaver, som en almindelig dagligdag kræver. Når man i forvejen prøver at få mere overskud i hverdagen, bliver selv små opgaver store, og det påvirker ofte både humør og livskvalitet, når tingene ikke bliver gjort. Omstillingen fra altid at have klaret sig selv til pludselig at behøve hjælp fra andre, kan være svær. Det tager vi højde for hos Rolighed Hjemmeservice.

Vi tror på, at relationen betyder alt. Derfor tilknytter vi altid én fast medarbejder, som du kan opbygge tillid til. På den måde skal du ikke forholde dig til nye ansigter hver gang. Når I lærer hinanden at kende, vil det falde din faste hjælper naturligt at opdage de behov, du har i hverdagen og tage hånd om disse, hvis du ønsker det.

Vi står altid til rådighed for dig, når du har brug for hjælp. Ring til os og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere overskud i hverdagen.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Vi hjælper med at få mere overskud i hverdagen.

Vi hjælper dig glædeligt med alt fra indkøb, vasketøj, madlavning, oprydning og andre huslige pligter, så du kan få mere overskud i hverdagen. Har du brug for ledsagelse til en læge- eller sygehusaftale, tandlæge eller anden behandling, tager vi gerne med dig, så du kan føle dig tryg hele vejen. Ønsker du bare selskab til en stille gåtur, en tur på museum eller en ledsager i en social forbindelse, hvor du har brug for støtte, tager vi gerne med dig. 

Hos Rolighed Hjemmeservice sørger vi altid for, at du føler dig godt tilpas. Dialog er vores vigtigste redskab, og vi lytter altid til vores kunders behov. Hos os bliver alle mødt med nærvær og empati – du vil ikke komme til at føle dig som et nummer i rækken hos os.

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen