Kontakt os

Vores kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 18B, 4241 Vemmelev

Telefon

(+45) 60 55 97 36

E-mail

rolighedhjemmeservice@yahoo.com

Vi kører på Midt- og Vestsjælland

Midtsjælland

Vi kører på Midtsjælland.

Sabine: (+45) 23 98 79 00

Vestsjælland

Vi kører også på Vestsjælland.

Jeanette: (+45) 60 55 97 36
Ghita: (+45) 60 54 81 67
Holbæk: (+45) 23 98 79 00 / (+45) 60 55 97 36

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services. Vi kan hjælpe dig med stort set alt, både inden- og udendørs, lige fra rengøring til indkøb og havearbejde. Vi løser store som små opgaver med en positiv tilgang og et smil på læben – så det er kun at spørge.

Vores ydelser kan trækkes i håndværkerfradrag og der kan søges om bevilling af paragraf 94 hos kommunen, hvis du er visiteret til hjælp. Den proces hjælper vi gerne med.

Ring eller skriv til os via kontaktoplysningerne på siden for et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle nærmere om, hvordan vi kan gøre din hverdag nemmere.

Vi glæder os til at møde dig.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen