Om Rolighed Hjemmeservice

Privat hjemmeservice til Slagelse kommune

Vi hjælper folk, til det de måtte ønske og have behov for, så smilet kan komme frem igen.

Vi er kompetente

Hos os vælges alle ansatte med omhu. Vi vægter empati højt, når vi yder privat hjemmeservice, og hele vores team brænder for at hjælpe andre. Dialog og nærvær er vores vigtigste redskaber, og det mener vi, er de mest væsentlige kompetencer, man må besidde, når det kommer til at hjælpe andre mennesker

Vi er omfavnende

Vi er alle varme og medfølende mennesker, der er passionerede omkring at hjælpe andre. Vi lytter ikke bare til det, du siger – vi lytter også til det, du ikke siger. På den måde opfanger vi selv de behov, du har svært ved at sætte ord på. Måske du en dag har brug for et knus, eller en hånd at holde i.

Vi er erfarne

Vi har mange års erfaring med pleje og privat hjemmeservice, og derfor ved vi, at tillid og tryghed betyder meget for dig. Derfor er hele vores arbejdsgang bygget op omkring de behov, vi gennem tiden har oplevet, at vores kunder har værdsat. Vi har altid orange tøj på, så vi er lette at genkende og du får tilknyttet en fast hjælper, så du ikke skal forholde dig til flere forskellige ansigter.

Vi er engagerede

Vi går til alle opgaver med et smil, uanset hvad du behøver hjælp til. Vi er nærværende og tager os altid god tid til dig og dine behov. Som privat hjemmeservice kan vi tage den mere med ro, og du vil ikke opleve, at vi ikke har tid nok. 
Vi brænder for andre menneskers trivsel og for at gøre en forskel. Vores engagement kan mærkes, og vi både starter og slutter altid vores arbejdsdag med et smil.

 

Privat hjemmeservice med hele hjertet

Hos Rolighed Hjemmeservice i Vestsjælland er vi et engageret team på 7 engagerede og servicemindede medarbejdere. Vi supplerer hinanden på kompetencer og kan derfor tilbyde privat hjemmeservice og hjælp med stort som småt. Sammen hjælper vi borgere med et smil i et stort område, lige fra Korsør til Skælskør, Slagelse, Ringsted og Roskilde.

Vores mission er, at hjælpe alle de borgere, der pga. alderdom, sygdom eller lign., har behov for en ekstra hånd i hverdagen. Med vores private hjemmeservice hjælper vi med alt fra praktiske gøremål til personlige pleje og omsorg. Uanset om vi udfører rengøring eller personlig pleje, har vi hjertet med. Som privatejet virksomhed går vi højt op i at bevare en god arbejdsrytme og et sundt arbejdsmiljø, og det giver stor ro og tryghed hos de borgere, vi besøger. Der er altid sat god tid af, og stress og jag eksisterer ikke hos os.

Tillid, tryghed og respekt er nøgleord hos os, og disse værdier præger alt vores arbejde. Et par tiltag, der understreger dette er, at det altid er den samme medarbejder, der kommer ud til borgeren, så et tillidsforhold kan etableres. I tilfælde af ferie eller sygdom, ringer vi altid og giver besked om, at der kommer en afløser, så borgeren er forberedt.

Idet vi er en privat virksomhed, betaler borgeren selv, men vi hjælper gerne med at søge om en bevilling (paragraf 94) hos kommunen. Det er også muligt at bruge håndværkerfradraget til vores ydelser.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen