Rengøring til private - Slagelse

Få hjælp til rengøringen i Slagelse og omegn

Rolighed Hjemmeservice tilbyder alt indenfor rengøring til private – lige fra daglig rengøring til hovedrengøring. Vi gør rent med et smil og med samme omhyggelighed, som var det vores eget hjem. Vi har altid dig og dine behov i fokus, når vi kommer. Måske har du ikke haft kræfter til at klare opvasken, eller måske har du brug for at få ordnet vasketøj, mens vi er der.

Du kan altid bare sige til, så lytter vi til dine behov og løser de udfordringer, du møder i her og nu.

Vi er ikke for fine til noget, og vi ved, at du ville foretrække at løse tingene på din egen måde, hvis du kunne. Derfor tager vi altid hensyn, når vi udfører rengøring til private – hvis du ønsker tingene gjort på en bestemt måde eller i en særlig rækkefølge, så det bliver gjort på din måde og til din fulde tilfredshed.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med?
Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Få et pusterum og lad os klare rengøringen

Rengøring til private kan have mange årsager: Måske har du nået en alder, hvor det ikke er fysisk muligt for dig længere, eller måske er du blevet syg? Som privat hjemmeservice står vi til rådighed, uanset hvad dit behov er. Vi kan komme på fast basis hver eller hveranden uge, eller vi kan hjælpe dig med hovedrengøring indimellem, hvis du selv har mulighed for at klare den løbende rengøring.

Hvis du er i en situation, hvor du kan søge bevilling til hjælp gennem kommunen, så hjælper vi dig gerne med at ansøge om dette.

Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen