Omsorg og besøgsven

Vores besøgsven tager gerne en snak over en god kop kaffe

Ensomhed er et stort problem hos mange ældre og syge mennesker. Vi kan tilbyde en besøgsven i Slagelse og omegn. Familie og venner har travlt med deres hverdag, altimens man sidder derhjemme alene uden de samme muligheder for et aktivt liv. Når vi er på hjemmeservicebesøg hos vores kunder, giver vi os altid god tid til at lytte og være nærværende. Vi er oprigtige interesserede i, hvordan DU har det og ved, at dine behov kan ændre sig fra gang til gang.

Måske kommer vi til en aftale om, at vi skal gøre rent, men på dagen har mere behov for hjælp til vasketøjet, madlavning eller måske bare brug for en besøgsven, der vil lytte til noget, du har på hjerte og ikke kan dele med andre. Vi står til rådighed uanset dit behov – vores tid hos dig, er DIN tid.

Følg med i vores hverdag

Har du lyst til at se, hvad vi laver og måske blive inspireret til, hvad vi kan hjælpe dig med? Så er du mere end velkommen til at besøge vores side på Facebook. Her opdaterer vi løbende med opslag om vores arbejde.

Du er ikke alene

Som kunde hos os, bliver du en del af Rolighed Hjemmeservice familien. Hører vi ikke fra dig lige pludselig, følger vi op på, om du har det godt eller om du har brug for hjælp, men ikke har overskud til at række ud. Som besøgsven lærer vi dig at kende og er derfor opmærksomme på, hvis du går igennem en svær periode og har brug for ekstra hjælp eller omsorg. 

Du kan altid ringe til os, hvis du får brug for ekstra hjælp, eller hvis du bare har lyst til at sige hej, fordi du savner nogen at tale med. 

Vores service formes af

dine behov og ønsker

Rolighed Hjemmeservice består af et engageret team på 7 ansatte, der hjælper borgere med alle de ting, de ikke selv kan klare. Vores mission er at bringe smil og positivitet ind i hverdagen, og gøre de svære opgaver overkommelige.

For ca. et halvt år siden fik jeg navlebrok og fik af vide af min læge at jeg skulle tabe mig til jeg vejer 100 kg før de vil operere mig. Jeg kan desværre ikke selv lave mad, så det var svært. Så fik jeg tilbud om og købe hjemmelavet mad i 5 portioner til fryseren igennem Rolighed Hjemmeservice. Og det sagde jeg ja tak til og mangler nu kun 12 kilo til jeg kan blive opereret. Takket være Jeannette fra Rolighed Hjemmeservice og hendes dejlige mad. Jeg sulter ikke og så er det virkelig billigt. 🙂😘🙂
Leo Pedersen